Pámer Mátyás gondolatai a 10. születésnap előtt.

derby3

Pámer Mátyi barátunk kérdezz-feleleke:

Mi az első élményed az Inter Club Ungheriaról?

Én szerintem még interneten láttam a hirdetést, de sajnos későn jött meg a bátorság hogy rávegyem magam az első utamra. A népligetben volt találkozó, ami jó volt mert 10 percre lakok tőle :-)
Mire oda értem volt aki már jó állapotban volt ( Luki :-) ), akkor már éreztem hogy jó lesz a Társaság. Fórumról is találkoztam 2 sráccal, Pepe-vel az internazionale.hu-ról és Keszeli mesterrel.
Az első élmény az volt hogy sosem láttam egyszerre 50 interistát és nagyon jó érzéssel töltött el.

Mikor csatlakoztál és melyik meccsen debütáltál?

2010-es triplázás után vettem rá magam – tényleg sajnálom, hogy nem egy évvel korábban – az első derby-re Inter-Milan 0:1 lett sajnos, de a hangulat, a stadion, az élmény felbecsülhetetlen volt.

Melyik volt a kedvenc utad és miért?

Az 5 év során szinte alig hagytam ki utat, szóval van miből választanom de talán a kedvencem amikor jött Dj Dandy és Dj Shabaam is és 1 milanos és 1 interes busszal indultunk meg és Attiláék egy egész hotelt kivettek a Garda tó partján ahova bulit is szervezték. Fantasztikus hangulat volt, de arra már nem emlékszem, hogy ennek a derbynek mi lett a vége, majdnem az összesen ott voltam azóta.

szerk: Az eredmény: Fc Internazionale – AC Milan 1-1 ( Schelotto/ El Shaarawy)

szerk: Dj Shabaam élménybeszámolója: http://interclubungheria.hu/portfol…/inter-milan-2013-02-24/

Miben látod a klub erősségét?

A Társaság. Országos barátságok születtek és tényleg fantasztikus a Társaság, évente nyaralásokat szerveznek, amik sütögetések és italozások mellett remek hangulatban telnek. És hihetetlen ahogy látszik a változás, első utamon született meg Attila második gyereke és haza is repült Milánóból, azóta már 3 van neki pl, a mostani Gyomai nyaraláson meg már többen voltak az utódok mint a felnőttek :-)

Kedvenc élményed?

Mikor személyesen találkoztam Materazzival és Perisiccel

Mit vársz idén a csapattól?

Mancini távozását és BL helyet

Akinek fontos ez az egész legyen idén is klubtag!

Pámer Mátyás
Inter Club Ungheria tagja 5 éve
FORZA INTER! FORZA INTER CLUB UNGHERIA!

Nincs hozzászólás.

Szólj hozzá

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz