ÚJRA Gyoma! 10 éves az ICU, szülinapi nyaralás!

Kedves Interes Barátaink!

Szeretettel meghívunk benneteket a 10. szülinapi nyaralásunkra, mely újra Gyomán a Templom zug partján lesz.

Lesz minden ami eddig mindig volt, de igyekszünk újdonságokkal is készülni azoknak akik évről évre állandó vendégek. Pl. soha nem csináltunk még babgulyást, mit szólnátok hozzá?

Ötleteket várunk kommentben.

http://interclubungheria.hu/gyoma/

A szállás a 2013-as lesz!

A jelentkezéseket pedig itt vagy a szervezőknél. (Attila, Ricsi, Gyuszi). Fontos hogy biztosra mond hogy jössz, illetve hogy hány napra. Így tudunk tervezni a szállással.

Ha sokan leszünk, akkor a ház biztos kicsi lesz. Így aki tud hozzon sátrat és jelezze is. Én (Gyuszi) a szokásos 6 személyest viszem. Ha nagyon sokan leszünk akkor foglalunk a kempingbe + szállást.

A költségek elosztása a szokás módon történik: Ételt, italt (kivéve a rövid ital, azt mindenki magának intéz), egyéb kellékek illetve a szállás árát szétdobjuk annyi felé ahány össz éjszakánk van, majd mindenkinél felszorozzuk az ott töltött napok számával. Kb 5000HUF/Fő/Éj-ben meg fog állni a dolog.

Ha vonattal jönnél kimegyünk eléd.

Ha kocsival akkor a 46-oson Mezőtúr felöl tudod megközelíteni Gyomát. A nagylaposi csárda után lesz egy éles balkanyar, utána hosszú egyenes végén egy nyújtott jobb amely átível a holtág felett. A jobb kanyar után látni fogod a körös hidat, odáig már nem kell elmenni, egyből balra fordulsz ahogy kijössz a jobbosból.

Infók itt.
vagy Ricsinél FB-n
Vagy +36202117557

Gyuszi

Szerző

Nincs hozzászólás.

Szólj hozzá

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz