Lenni vagy nem lenni?

Lenni vagy nem lenni?
Kedves Interes barátaim, Inter Club Ungheria tagok, volt tagok, régi tagok és új tagok, kedves mindenki!

10 éves lesz az Inter Club Ungheria 2016. szeptember 1.-én.

A napokban hasonló tartalmú írásokkal fogtok találkozni egy-egy klubtagunktól Facebook oldalunkon, illetve honlapunkon a Rólunk menüpont alatt is megmaradnak ezek a sorok, hogy lássuk (reméljük) évek múlva ki mit gondolt a klubról közel a 10. születésnaphoz.
Álljanak itt Attila sorai, a többieké már csak a Rólunk menü alá kerül be:

Nagyon színes 10 éven vagyunk túl, jártunk a csúcson és jártunk a mélyben is. Jártunk Madridban és jártunk a sok-sok hazai vesztes meccsre is, de ami ennek a klubnak az igazi ereje és az igazi értéke az a BARÁTSÁG! Rengeteg barátomat köszönhetek ennek a klubnak, rengeteg élményt, utazást, nyaralást! A gyermekem keresztapját a klub adta, a legjobb barátaimat a klub adta, a nyáron 6-an Franciaországba jártunk (Hajrá Magyarország!!!!) mind – mind Inter Club tagok!!! Rengeteg élményt, emléket adott ez a klub.

Igen a csapat sajnos évek óta nem szerepel jól, de kérdezem én amikor 2006-ban megalakultunk akkor jó volt a csapat? Akkor már több mint 10 éve nem nyertünk bajnokságot, a BL-ben rendre korán kiestünk, mi soha nem voltunk egy siker csapat. Emlékszem amikor repültem Madridba volt egy bácsi a repülön, látta hogy UNGHERIA póló van rajtam és beszélgetni kezdett velem, kiderült dolgozott Budapesten pár évet, de nem ez a lényeg, ott volt 50 éve is az elöző BEK győzelmen. Értitek 50 éve??? Mi nem nyerünk évente BL-t, mi nem vagyunk minden évben bajnokok, de mi INTERESEK vagyunk és ez a lényeg, ha ez mellett jó a csapat is az külön boldogság.

Nagyon kevesen maradtunk a tavalyi szezonban és most is kevesen vagyunk, ha nem lesz augusztus közepéig 20-30 ember aki fizet tagdíjat, akkor a klub véget ér, nem szeretném ezt…. Szeretnék még sok barátságot, sok élményt, sok közös nyaralást, még több ICU gyermeket. 10 éve gyerekek voltunk, most pedig van kb 10 gyerekünk… Az első klubnyaraláson egyedül voltam, a következőn a barátnömmel, aki a következő nyaralásra a feleségem lett, utána 1 gyerekkel, 2 gyerekkel, majd most 3 gyerekkel. Nem szeretném, hogy ez véget érjen.
Voltunk kb 200-an akik valaha tagok voltunk, most csak 20 ember kell, kérlek Titeket akinek fontos ez az egész, az itt rendelje meg a klubtagságot:

http://www.intermania.hu/inter-club-ungheria-intermania-tagsag

A tagdíj 12.000 Ft, éppen annyi mint 10 éve….

A születésnapunkra utazást is szervezünk, gyertek, ünnepeljünk együtt, az utazás ára 55.000 Ft, jelentkezni itt lehet:

http://www.intermania.hu/inter-buszos-utazas

Aki pedig tagságot vált annak 50.000 Ft, így a tagság és az utazás 62.000 Ft, erre jelentkezni itt lehet:

http://www.intermania.hu/inter-buszos-utazas-klubtagsaggal

Kérek mindenkit osszátok meg ezt a bejegyzést, jusson el minnél több Intereshez hogy nagy a baj, nagyon nem szeretném ha véget érne ez a csoda….

Séra Attila

Inter Club Ungheria alapító tag

FORZA INTER! FORZA INTER CLUB UNGHERIA!

Szerző

Nincs hozzászólás.

Szólj hozzá

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz