Klubkártyák 2013/2014

Kedves Klubtagjaink!

Évről évre van egy visszatérő problémánk. 2006 óta az Inter központi klubjának (CCIC) vagyunk a tagja, ahogy másik 1000 klub is. Évek óta kb. 50-100 fő között mozog a létszámunk, kijelenthetjük hogy egy icipici klub vagyunk, éppen a határon táncolva (50-60 fő) Nagyon kevés eseményen veszünk részt a távolságból és a létszámból adódóan, de rengeteget dolgozunk azért, hogy minél komolyabban vegyék a klubot. Meg kell azt értenie mindenkinek, hogy mi egy vagyunk az ezerből… egy kicsike klub.

És akkor lássuk az évről évre visszatérő problémát:
Minden évben van egy-két ember akihez nem jut el pár ajándék, vagy nem kap meg egy kártyát stb stb. Ebben az évben a kártyanyomtatásokkal van a legnagyobb gond. Meg kell értenie mindenkinek, hogy NEM mi nyomtatjuk a kártyákat, mi megkapjuk és eljuttatjuk hozzátok, ennyi a mi munkánk, amit hangsúlyozok a saját szabadidőnkből szánunk erre, 8 éve mindenféle ellenszolgáltatás nélkül.

Utána elég rossz olvasni olyan leveleket, hogy komolytalanok vagyunk, már-már hogy becsapunk Titeket. A kártya másolatát egy pdf-ben megkapta mindenki, ami a kártya értelme a kedvezmény azt mindenki igénybe tudja venni. Mindig mindenkinek segítettünk ebben! Ha nem klubtag még akkor is odaadjuk minden Interesnek a kártyáinkat egy- egy utazás során.Egy konkrét esetet írjon valaki, milyen hátrány érte, hogy nem volt meg fizikailag a kártyája?
Semmi, nem érhette…

Kérünk mindenkit, hogy ezeket a dolgokat értse meg és tiszteljen meg minket azzal, hogy elhiszi ezt nekünk, és tisztelje meg azzal a munkánkat, hogy ezt a helyzetet elfogadja. Elég rossz érzés nap mint nap magyarázkodni! Kérek mindenkit fogadja el ezt a helyzetet. Egy hatalmas nagy anyaklub áll szemben egy icike – picike külföldi klubbal…

Legyünk boldogok, hogy így is komolyan vesznek minket és a klub történetének legnagyobb dobására készülünk, azzal hogy személyesen is találkozhat mindenki Zanettivel ha velünk tart az Inter – Lazio meccsre.

Forza Inter, Forza ICU!

Szerző

Nincs hozzászólás.

Szólj hozzá

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz