Klubajándékok, klubtagság 2013/14

Kedves Barátaink!

Megérkezett az idei klubajándékok egy része. Azért egy része mert a kártyák közel 2/3 át még nem kaptuk meg. Azoknak akikeknek még nincs a kezünkben a kártyájuk, megpróbáljuk nyomtatott formában odaadni és később pótoljuk a plasztik kártyát. Az ajándékokról: A következő pár hétben mindenki kap egy táskát. Ez a központi ajándék a kártya mellett. Az átadás módjáról alul hsz-ben olvashattok. Azok akik a teljes tagságot választották/választják az ICU saját ajándékaként kapnak egy egyedi üvegflaskát, de nem ám üresen. A www.viharsarkipalinka.hu jóvoltából tele vannak töltve finom békési szilvapálinkával.
Kedves korábbi klubtagok akik idén még nem regisztráltak, illetve azok az ismeretlenek, akik gondolkoznak a tagságon: A kapu még nyitott lehet nyugodtan regisztrálni a 2013/14 es szezonra: http://interclubungheria.hu/tagsag/. Látjátok szépek az ajándékok, remek a közösség. Nem sürgetni szeretnénk benneteket, de igyekezzetek! A tavalyi évben az olasz klub – akkor először – február végen lezárta a regisztrációt s mi ezt pár nappal előtte tudtuk csak meg. Ki tudja most mit találnak ki olasz barátaink, tőlük minden kitelik. :-)

   

   

Szerző

1 Hozzászólás “Klubajándékok, klubtagság 2013/14”

  1. Gyuszi szerint:

    Szóval az átvétel módja:

    Aki jön decemberben a Derbyre az a buszon kapja meg. Aki nem jön és Pesti az még idén számos klubeseményen átveheti pl.: Inter-Trapani, Szurkolói foci selejtező, Napoli-Inter közös meccsnézés, dec 20. péntek este felvonulási tér, de van még esély Inter-Samp közös meccsnézésre is esetleg. Fontos hogy tudjak róla hogy jössz mert akkor viszem a cuccot (Gyuszi: 20/211-7557) vagy az eseményekhez is megírhatod hozzászólásban. Olyan pestiek akik esetleg egyik eseményre sem tudnak jönni: Előre egyeztetés esetén karácsonyig sűrűn fellelhető vagyok zuglóban, a XIII. kerületben, de akár a belvárosban is, előre egyeztetésre ott a fenti szám. Aki eddig nem tette fel a kezét, tehát vidéki és nem jön a Derbyre: Hozzátok megy a futár hamarosan.

    Gyuszi

Szólj hozzá

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz