Gyomaendrőd 7 emlékeztető

 

Kedves Barátaink, klubtagok, Inter szurkolók!

A gyomaendrődi templom zug újra várja Magyarország interistáit a nyáron. Ezúttal egy új házat sikerült Ricsi barátunknak lefoglalni, fő a változatosság alapon. A korábbiakhoz hasonlóan ez is minden igényt kielégít, és közvetlenül a stranddal szemben van. A pozitívum, hogy nem kell annyit úszni a büféig, hogy a kamionok nem dübögnek el a fejed felett. Az időpont: 2013. július 4-7-ig. A szállás árát a idén a club állja! Ami költség a leutazás, az ottani kaja, sör, üdítő ezeket szétdobjuk ahogy szoktuk, a költőpénz és rövid ital ami önköltséges. Max pár ezer forintra fog kijönni. Lesz minden ami a korábbi években volt, aki volt már az tudja miről beszélek, aki nem az jöjjön le és nézze meg!
Nézzétek meg a korábbi évek képeit a facebookon, az indafoton, azt hiszem ezek magukért beszélnek. Nyugodtan jöhettek családdal is, az utóbbi években mindig voltak lent kisgyerekek is. 15 fő elfér a házban, ha többen lennénk sátrakat állítunk.

Kérlek, jelezd az alábbi csatornákon ha jössz, azt is hogy hány éjszakára/napra és hány fővel érkezel!

A nyaralás facebook eseményoldala

Itt a cikk alatt hozzászólásban

Emailben

Köszönettel:
ICU

Szerző

2 Hozzászólás “Gyomaendrőd 7 emlékeztető”

  1. Gyuszi szerint:

    Sziasztok,

    Már csak kevesebb mint 2 hét és találkozunk. Nagyon örülünk, hogy szép számú jelentkező van, ez garantálja a jó hangulatot. Kérjük azokat, akik autóval jönnek és van helyük, azok dobjanak be egy sátrat a csomagtartóba! Nem biztos hogy szükséges lesz csupán vésztartalék.

    Akik vonattal jönnek, keressenek engem vagy Ricsit és kimegyünk elétek a vasútállomásra.

  2. Gyuszi szerint:

    Kedves Barátaink, Ismerőseink! Már csak 10-et kell aludni és újra vendégül látja Magyarország Intereseit a viharsarok. És ha már itt tartunk akkor egy jó hír: Kedves Interes ismerősünk Borsodi László érdekeltségébe tartozik az alábbi pálinkafőző:

    http://viharsarkipalinka.hu/

    Laci megígérte hogy meglátogat minket és hoz egy kis kóstolót a termékeikből.

    Mindannyiunk nevében írtam neki, hogy várjuk sok szeretettel, halászlével, birkapörkölttel, rostonsülttel :-)

Szólj hozzá

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz