A KAPITÁNY

Sziasztok!

Íme a végleges borító – Jándy Márk munkája, aki a játékunkat nyerte, így Márk elutazhaz velünk az Inter – Lazio buszos utazásra, gyönyörű munkájáért cserébe.

Április 13 – a könyv bemutatója Csepelen:
https://www.facebook.com/events/286800844808733/

Kispályás foci 10:00-tól amelyre várjuk még csapatok jelentkezését. Zanetti Quíz élőben a helyszínen – a fődíj egy utazás az Inter – Lazio mérkőzésre. Bográcsgulyás, sör, büfé. A foci tornán résztvevő csapatok illetve az Inter Club Ungheria minden tagja a vendégünk egy tányér bográcsgulyásra és egy korsó sörre!

Közös meccsnézés Sampdoria – Inter 15:00-tól

Aki pedig szeretne elutazni az Inter – Lazio mérkőzésre az itt tud jelentkezni:

http://www.intermania.hu/inter-lazio-buszos-utazas

Végül a könyv tartalomjegyzéke:

tartalom

E-mail: info@intermania.hu

Info: +3620 2857905

Gyuszi

Szerző

1 Hozzászólás “A KAPITÁNY”

  1. Gyuszi szerint:

    Hello mindenki! A saját csapataink könnyebb szervezése miatt írnék: Aki visszajelölte az eseményt azt úgy veszem hogy hoz focicuccot (mezeket viszem, de mindenki hozzon magával egy lehetőleg kék-fekete Interes mezt is) is magával. Aki sérült, vagy a programra nem a foci miatt érkezik az jelezze itt! Aki saját csapatával érkezik (még megteheti) az szintén jelezze! Aki úgy gondolja hogy nem ismer még engem/minket, nem játszott még a csapatunkban az legyen oly kedves mutatkozzon be és jelezze hogy focizna is! NYOMATÉKOSAN KÉREK MINDENKIT CSAK AZ JELÖLJE BE AZ “OTT LESZ GOMB-ot” AKI TÉNYLEG OTT LESZ. A “talánnal” is minden friss hírt látsz. SZINTÉN KÉRNÉK MINDEN TALÁNT, HOGY AZ ESEMÉNY ELŐTT EGY HÉTTEL MONDJON IGENT VAGY NEMET. Aki nincs facebookon az emailen telefonon elér, főoldalon jobb oldalt az elérhetőségem. Köszi Gyuszi

Szólj hozzá

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz