Tavaszi szurkolói torna döntő (2014)

A 2014 tavaszi szurkolói torna összefoglalója:

Május 17-én szombaton az eredetileg tervezett 8 csapat helyett 7 részvételével, körmérkőzéses rendszerben zajlott az aktuális szurkolói torna.

Az eredményeink:

ICU – Chelsea 1-1 gól: Megyeri Dávid
Végig vezettünk a kékek ellen. A Chelsea nyomása a meccs utolsó pillanatában góllá érett, így egyenlítettek.

ICU – Bayern München 1-2 gól: Megyeri Dávid
A címvédő bajorok ellen partiban voltunk. Ők szereztek vezetést, de nem törtünk össze, egyenlítettünk. Pár pillanat múlva szabálytalanul szereltük (a bíró szerint) egyik játékosukat a hatoson belül. A büntetőt nem sikerült hárítani, végül maradt az 1-2.

ICU – Milan B 3-1 gól: Megyeri Dávid (2), Halmi Péter
Sikerült felállni a vereség után. Végig uraltuk az örök rivális elleni meccset, Luky minden sarokrúgására menetrendszerűen érkezett Dávid és szép gólokat szereztünk.

ICU – Milan A 2-3 gól: Halmi Péter, Csákits Bence
Kétszer vezettünk a többszörös bajnok Milan ellen. Már az X is bravúr lett volna, de nagyon közel voltunk a 3 ponthoz is. Az utolsó 5 percben egymás után jött két rövidzárlat amit könyörtelenül kihasználtak.

ICU – Barca A 1-2 gól: Pál Dávid
A másik mumus Barca A ezúttal kevésbé volt összeszedett, lelkes, motivált mint szokott. Az első 5 percben gyakorlatilag lerendezhettük volna a meccset és végre nyerhettünk volna ellenük. Nem sikerült, nekik meg megjött a kedvük a focihoz, ez vezetett a szoros vereséghez.

ICU – AJAX 2-1 gól: Csákits Bence (2)
Jobban kezdtük az utolsó meccset az ellenfélnél, két gólos előnyünkben elkényelmesedtünk. A második 10 percben a rivális kapufákat rúgott, ziccereket hibázott, majd megrúgták a torna gólját ami végül is csak a szépítésre volt elég.

Összesítésben az a három csapat végzett előttünk amelyektől kikaptunk. Ugyanaz a 4 csapat – köztük mi is – maradt főtáblás, amelyek télen, csak a helyezések cserélődtek fel:

1. Milan A
2. HFCB A
3. Bayern München
4. Inter
5. Ajax
6. Chelsea
7. Milan B
Egy helyet rontottunk, de csalódottságra semmi okunk. Jól fociztunk, jól éreztük magunkat, összességében kicsit közelebb is voltunk az ellenfelekhez mint legutóbb. Gratulálok a csapatnak.

 

szurkoloi_2014_tavasz

Bolgár Roland, Halmi Péter, Megyeri Dávid, Pál Dávid, Bacsó Szabi, Lukács Tamás, Szupkai Gábor, Pap Gyula, Csákits Bence

Szerző

Nincs hozzászólás.

Szólj hozzá

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz