2015 Téli szurkolói kupa döntő eredmények:

2015 Téli szurkolói kupa döntő eredmények:

A betegségek, sérülések, egyéb ismeretlen okok miatt szerényebb létszámban 8 játékossal és 3 szurkolóhölggyel indultunk neki a 2015-ös téli szurkolói tornának.

Első meccsünkön még egy Rolival kevesebben voltunk, így nem sok esélyünk volt az elején szerencsésebb de végig jobb Roma-val szemben.

ICU-ROMA 0-6

Második meccsen a Liverpoollal szemben a félidőt még mindig tartalékosan, de lelkesen nyomtuk végig. A küzdelem ellenére jelentős hátrányba kerültünk, amit végül a közben befutó friss erőnek hála majdnem ledolgoztunk. Kis szerencsével a meccs végi egy kapuzást döntetlenre hozhattuk volna.

ICU – OLSCH 3-5 gól: Peti(2) Dávid (a torna legszebb ICU-s gólja)

Utolsó meccsen a Milan B ellen két nulla pontos csapat találkozott, így a tét már csak a presztízs volt. Vezetést szereztünk Roli góljával, amiit a félidő végégig tartottunk is. Ekkor egy jól eltalált lövéssel egyenlítettek a Milanosok, akik a második félidő elején gyorsan a vezetést is megszerezték. Mi kitámadtunk, majd elfogytunk és kaptunk még egy gólt.

ICU – Milan B 1-3 gól: Roland

A tornát végül a Bayern München csapata nyerte megakadályozva a Milan A-t a történelmi triplázásban. A Bronzérmes a Roma lett.

Folytatás tavasszal a selejtezőben.

Köszönet azoknak akik eljöttek, remélem jól érezték magukat.

Üdv:
Gyuszi

Szerző

Nincs hozzászólás.

Szólj hozzá

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz