Tímár Ricsi gondolatai a 10. születésnapunk előtt

ricsi01

Sziasztok,

Timár Richárd vagyok! Elég sokan ismertek már, aki meg még nem azzal remélem, hogy meg fogok ismerkedni majd egy klubutazáson vagy klubnyaraláson.

Én és az ICU kapcsolata 2006-ra nyúlik vissza amikor is láttam egy hirdetést az egyik interes oldalon a fórumba. Jómagam 2003-óta szurkolok az Internek és ettől az évtől fogva már azon járt az agyam, hogy tudnék kimenni Milánóba megnézni egy meccset. Teltek múltak az évek majd jött a fent említett 2006-os év amikor is rátaláltam arra a bizonyos hirdetésre hogy alakult Magyarországon egy Inter Club Ungheria szurkolói csoport és első utazásukat szervezik az Inter – Chievo meccsre. Egy tizedmásodpercet sem gondolkodtam és befizettem az utazást és klubtag is lettem! Másnap vagy utána két nappal, nem emlékszem pontosan, jött a rossz hír hogy nem lesz utazás a chievo ellen hanem a szerdai Bayern München elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre lesz az utazás. Úgy voltam vele, mindegy is, ez is Inter meccs így is láthatom a Meazzát meg a csapatot.

Elsőként érkeztem a későbbi évek során jól megszokott felvonulási térre a homokórához. Nem volt még senki ott. Telt múlt az idő majd jöttek szépen az emberkék. Megérkezett Attila is akivel ott ismerkedtem meg azon az estén. A busz pontosan a megbeszélt időben elindult Milánó fele. Szerda reggel megérkeztünk és egyből a stadionhoz mentünk. Életemben először láttam a Meazzát és rögtön könnyek szöktek a szemembe. Nagyon örültem hogy eljutottam a szentélyhez és láthatom élőben, és még hátra volt a meccs. Eljött a meccs ideje, amikor bementem a szentélybe akkor megint könnyek szöktek a szemembe, konkrétan nem hittem hogy ott vagyok. Nem tudtam, hogy a meccset nézem, vagy a lelátón az embereket a hangulatot. A meccsen kikaptunk sajnos 0-2-re de nekem ez örök élmény marad. Hazaúton gondolkoztam hogy milyen jó lenne ha az ICU továbbműködne és egyre többen lennénk és rendszeresen tudnánk járni Milánóba meccsekre. A vágyam teljesült mert már a hazaúton mondta Attila, hogy 2007 februárjában a derbyre lesz utazás. Mondtam magamban mennem kell nincs mese. Olyanok ezek az utazások mint egy kisebbfajta házibuli, csak nem otthon vagy hanem a buszon. Az első utazástól kezdve a mai napig rengeteg barátot ismertem meg, meg se tudom számolni, hogy mennyit és az Inter hozott össze minket. Rengeteg közös emlék, bulik, meccsnézések, klubhétvégék…. A klub jóvoltából juthattam be először életemben a Curva Nordba ami azóta szerelem lett! szóval nekem sok mindent adott ez a klub az életemben. Elmondhatom magamról, hogy 2006 óta 2012 decemberéig az összes Inter Club Ungheria utazáson ott voltam, talán kettőn nem, utána valóra vált a másik álmom, hogy kiköltözhettem Milánóba.

Nem szeretném ha ez a klub szétesne, térjenek vissza a régi klubtagok akik a kezdetektől fogva velünk voltak, térjenek vissza a régi nagy bulik hangulatai amikor a buszon szinte mindenki teli torokból üvöltötte, hogy juve merdálé, térjenek vissza a közös focizások!

Van egy mondás amely így szól: kocsit, csajt cserélhetsz de csapatot sose! Legyünk újra nagyok mint régen, a csapat most nem a legjobb útját járja de minden rossz után csak jön a jó is! Mi szurkolók csak bízni tudunk meg szurkolni a szeretett csapatunknak!

Timár Richárd, az Inter Club Ungheria tagja 10 éve

FORZA INTER! FORZA INTER CLUB UNGHERIA!

Nincs hozzászólás.

Szólj hozzá

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz