Sári András gondolatai a 10. születésnap előtt

Sari_Andras_Inter-JUve

Ciao Interisták!

Én, mint viszonylag friss Inter Club Ungheria tag szólítalak meg titeket, hiszen most volt egy éve, hogy a Clubhoz tartozok. 2001 óta vagyok Inter drukker (Grande Francesco Toldo).Tavaly ősszel realizálódott a dolog, hogy kijuthatok kedvenc csapatom meccsére. Kinéztem magamnak az Inter – Juve rangadót, és nem is volt kérdés, hogy az Inter Club Ungheria által szervezett utazással fog sikerülni a nagy álom.

Kicsit lehet merészen, de egyedül vágtam neki az útnak. Viszont olyan társaságba csöppentem bele, ami hatalmas élmény volt, már az első pillanattól. Annyira jó volt a társaság, a hangulat mind a buszon, mind a szállodában, hogy már haza úton kőbe véstük, a januári Milan – Inter rangadóra is menni fogok a fiúkkal. Ezeket a meccseket csak azért említettem meg, hogy érezzük a fantasztikus eredményeket: 0:0 és 3:0. Igen-igen két meccs alatt nem sikerült Inter gólt látnom (köszi Icardi 11-es). Viszont annyira jó volt a társaság, hogy ez sem befolyásol semmit, úgyhogy garantálhatom, amíg az Inter Club Ungheria létezik, én tag leszek, hogy így élhessek át újabb és újabb túrákat.

Viszont a clubhoz kell a megfelelő taglétszám… Ha bármiféle affinitást érzel, mindenképpen csatlakozz, hogy elmondhasd egy egész világot átívelő Club tagja lehetsz. (A sok-sok kedvezményeket már nem is említve, ami a tagsággal.) Akinek fontos ez az egész, legyen idén is klubtag!

Ui.: Gyertek minél többen Inter – Palermo meccsre, akár már új tagként, hogy legyen Jesolo egy napra magyar falu

Sári András

Inter Club Ungheria tagja

FORZA INTER! FORZA INTER CLUB UNGHERIA!

Nincs hozzászólás.

Szólj hozzá

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz