Pap Gyula gondolatai a 10. születésnap előtt

Gyuszi

Sziasztok Pap Gyula vagyok.

Én és ICU 2006-ban jöttünk össze. Már 1998-óta szemezgettem vele, de túl fiatal, túl titokzatos, túl rejtőzködő volt, na meg el is választott minket vagy 200 km. 2006 nyarán a fővárosba költöztem, karácsonykor pedig megkaptam az igazi ajándékom: egy társkereső oldalon megláttam a felhívását. Rögtön lecsaptam rá. Első randira Velencébe mentünk, úgy volt, hogy megnézünk egy jó Chievo – Intert is, végül csak karneváloztunk a zárt kapus forduló miatt.

Ezt követte több száz randi itthon és külföldön. Közös meccsnézések, felfedezett majd megszűnő törzshelyek (szerencsére a Caffé GianMario úgy néz ki tartós). Milanoi közös túrák, rengeteg meccs, élmény, ismerős, barát. Madrid, Roma, Kolozsvár, Garda Tó. Idén már a 10. közös nyaralás, ebből kilencszer Gyomán. Menjünk vissza tizedjére is kedvesem, és rúgjuk a bőrt a homokban ott ahol még 2006-ban göröngyös bokakificamító pályán tettük.

Még az olvasást is megszeretetted velem. Javier Zanetti: A Kapitány. Talán ha együtt leszünk még 10 évig akkor egyszer nyerünk egy szurkolói tornát is, a bronz már kétszer összejött, emlékszel?

Az életem részévé váltál.

10 év hosszú idő. Jóban, rosszban, egészségben, betegségben. Hogy ellaposodtunk kicsit? Lehet. Közös kedvencünk a KAPITÁNY is szögre akasztotta már. Pár hete beszélgettünk a Derbykről, volt egy olyan rossz Inter – Milanunk 2015 áprilisában hogy nem is emlékeztem a meccsre. Arra sem hogy ott voltunk. A túra kiváló volt, mint mindig, a meccs előtti este is… lehet emiatt esett ki az egész meccs? Megesik, mással is megesett már.

A szerelem örök.

Maradj velem! Ha megteszed ígérem még Szeghalomra is visszaviszlek a családi házba egy hatalmas buliba.

Szoktuk mondani, hogy “kevesen vagyunk de az mind olyan”, nos nagyon kevesen maradtunk a tavalyi szezonban és most is kevesen vagyunk, ha nem lesz augusztus közepéig 20-30 ember aki fizet tagdíjat, akkor a klub véget ér…

Pap Gyula, az Inter Club Ungheria tagja 10 éve
FORZA INTER! FORZA INTER CLUB UNGHERIA!

Nincs hozzászólás.

Szólj hozzá

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz