Közönségtalálkozó MILANO

IMG_97135753598571

Lapozgattam a La Gazzetta dello Sport-ot vacsora közben és felfigyeltem egy hírdetésre vagyis meghívásra, hogy március 20-án egy Brook Brothers nevezetű ruhaüzletben lesz egy találkozó ahová 4 játékost hívtak meg. Név szerint: Alvarez,Zanetti,Guarín és Palacio. Még megemlítették a hirdetésben, hogy lehet közös képet és autogrammot kérni a kedvenceinktől.
Mi sem volt természetesebb, hogy holnapra meg van a programom. Felkeltem másnap és láttam,hogy az inter.it-re is felrakták ezt a meghívást. Elindultam itthonról 15:30-kor. Az egész találkozó hivatalosan 17:00h-tól kezdődött volna…..

Mikor odaértem 16:00-fele akkor pár ember ácsorgott a bejáratnál. Persze a szokásos morcona öltönyös úriemberek társaságában(tuti hogy mind juvés) akik felügyelik a rendet, nehogy valaki beszökjön idő előtt. ricsi_varakozikÉn már ilyen találkozókban rutinosnak számítok, korábban már volt szerencsém Chivu-hoz, Nagatomo-hoz, Zanetti-hez(most újra:P ) és legutoljára Militohoz. Elég korán kell odamenned, hogy biztos be tudjál jutni és csinálj közös képet a kedvenceiddel és aláírass velük valamit. Szóval, álltam vártam a többi szurkoló társaimmal együtt. Telt múlt az idő majd egy pár ember észrevette Jonathant és Juan Jesust az utca túloldalán. Sokan átrohantak hozzájuk, hogy köszöntsék őket. Én azért nem akartam átrohanni mert nem akartam, hogy más elfoglalja a jó helyemet így csak távolról láttam őket.  Utána egyből Zanetti érkezett meg 16:57-kor a szokásos kis Merci terepjárójával jött, leparkolt, majd a biztonsági őrök gyűrűjében bement az üzletbe. Rá 5 percre megérkezett Guarin, sétálva szépen nyugodtan, majd 20 perc múlva Palacio ő is gyalog és végül akire várni kellett és szívtak a szurkolók az Alvarez volt. Ő 17:50-kor érkezett meg…….

Ilyen találkozókban az az idegesítő, hogy ott vársz állsz órákat és mikor megjön a kedvenced vagy kedvenceid először nem a szurkolókat engedik be hanem a sajtósokat, és miután ők elkészítették a maguk kis riportját, interjúját csak utána jönnek a SZURKOLÓK…..(ezen kicsit változtathatnának). Jah és mindig csak ezt lehet hallani ilyen találkozókon hogy Veloce Veloce Veloce (jelentése:gyorsan)….(Y)

Elkezdték be engedni a szurkolókat szépen kettesével majd hármasával. Én egyből az első 10 percben bent voltam a be engedés után. Egy nagy asztalnál ültek mindannyian és várták a szurkolókat, hogy közös képet készítsenek és aláírjanak egy mezt, lapot, vagy bármi mást. Mikor én kerültem sorra aláírattam az Inter Club Ungheriás sálam ami szerintem a mai nappal felbecsülhetetlen értékű lett két Zanetti aláírással..pfff! J ungheriaMajd beálltam mögéjük és megkértem egy csajt hogy fotózzon le minket akit sajnos nem sikerült magamhoz hívni estére J Utána amikor Palacio írta alá kicsit elbeszélgettem vele, már amennyire lehetett fél perc alatt. Ezzel zárom soraimat. Újabb hihetetlen élménnyel gazdagodtam és soha ne felejtsétek el: SEMPRE E SOLO L’INTER , SEMPRE INTER CLUB UNGHERIA és ACN69!

Íme a párbeszéd:
Én: Ciao Rodri.
Pala: Ciao
Én: Nagyon szép gólt lőttél decemberben a Milan ellen.
Pala:(nevet) persze,hogy az volt mert Guarin barátom szépen passzolta be nekem, de Zapata nagyon ráncigált, életem egyik legszebb gólja volt.
Én: Meghiszem azt, vasárnap győzünk?
Pala: Persze, szeretnék ismét betalálni és segíteni az Intert.

RICSI

Nincs hozzászólás.

Szólj hozzá

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz