Jorkyball a médiaválogatottal

2008.03.04 jorky
2008.03.04-én pár nappal a centenáriumi meccs és a Liverpool elleni Bl visszavágó előtt a Pólus centerbe voltunk hivatalosak.   A Médiaválogatott invitált meg minket kicsit mozogni annak apropóján, hogy velünk jönnek március végén a Derby D’Italia-ra. Jorkyballt játszottunk ami gyakorlatilag egy kettő a kettő elleni ketrecharc egy focilabdával kiskapura.
4-en érkeztünk a clubtól Gyuszi, Norbi, Mogyi és Én, aztán indulhattak az InterClub – Médiaválogatott derbyk. Nagyon gyors ez a játék, első meccsen végig Beleznay Endrével kellett megküzdenem, csak majdnem kétszer olyan hosszú a lába mint nekem, illetve végig viccelődött szóval nem volt egyszerű, simán kikaptunk, de Németh Lajosék ellen már legalább volt sanszunk, majd jöttek Kefirék és végre nyertünk. Jó kis sport ez a jorky de nagyon fárasztó.
Csináltunk pár fotót, készült egy pár interjú. Majd irány a szauna, egy kis medence és már néztük is a Milan meccset a srácokkal, ahol sok babér nem termett a kuzinoknak, szóval simán kiestek. Másnap már irány Milanó volánbusszal de erről az utazások fül alatt!
Attila

Nincs hozzászólás.

Szólj hozzá

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz