Inter – Milan 2015.09.13

Inter-Milan2015.09

Ciao Interisti!

Túl vagyok a Derby della Madonnina-án! Hatalmas élményben volt részem,kiváló csapat jött össze erre a túrára, gratulálok az intermania.hu-nak a szervezéshez!

Első napot Jesoloban töltöttük strandolással (tenger,sör,pizza,üdítő,csajok),már a szombat is kiváló hangulatban telt. Délután 5 óra körül elindultunk Bresciaba ahol a szállásunk volt. Egy gyönyörű szállodában voltunk és szuper volt minden! Este átmentünk egy Pizzeriába, ahol kitűnő ételeket ettünk, olyan finom ház készítésű Tiramisut volt szerencsém megkóstolni,hogy komolyan a mai napig érezem a számban érezem az ízét. Vacsi után megnéztük a Juve-Chievo meccset amin volt izgulni valóm,mert ha a Chievo nyerni tudott volna akkor egy szép komoly összeg üthette volna a markom Tippmixen! Végül nem volt „Happy finish”  :-)

Inter-Milan2015.09_02

Második nap elindultunk Milánó felé! Megérkeztünk a stadionhoz ahol részt vettünk egy Stadion látogatáson. Fantasztikus élmény volt, ami nekem nagyon tetszett hogy belehetett menni a játékos kijáróba és pálya szélig. A Stadion látogatás után szabadprogram következett a Dóm téren. Ha arra jártok nézzétek meg a Dómot és mindenképpen üljetek be egy jó pizzára és egyetek a sok édességeik közül is valamit,csak ajánlani tudom a fagyit, tiramisut és többi finomságot!

Inter-Milan2015.09_03

Aztán végre eljött a várva várt perc is a Derby! Sikerült a meccs előtt még egy Ljajic mezt is beszereznem! Ez után elfoglaltam a helyem és vártam a kezdést! A Nord ismét kitett magáért, kirakták egy korábbi címerünket! Eljött a kezdés, a meccs elején a Milan megszerezhette volna a vezetés,de Handanovic bravúrral védte L. Adriano lövéstét! A csapat is alakított ki veszélyes helyzeteket, Icardinak és Joveticnek is voltak próbálkozásaik. Aztán a második félidőben Guarin megtörte a jeget és betalált a Diego López kapujába, végül maradt ez az eredmény és már MI vagyunk a tabella élén! A meccset követően boldogan elindultunk hazafelé.

Inter-Milan2015.09_04

Köszönöm az Inter Club Ungheria-nak és az Intermania.hu.nak a segítségüket,hogy ott lehettem az 5. Inter meccsen amelyen mindig nyertünk amikor ott voltam! Ha szeretnétek Inter meccsre jönni és egy kivételes klub tagja lenni akkor keressétek az Inter Club Ungheria vagy az Intermania.hu oldalt! Érdemes csatlakozni hozzánk! Éld át a football csodáját! FORZA INTER!!!

Krónusz Áron klubtagunk élményeit olvashattátok.

fényképek

Üdv

Gyuszi

Nincs hozzászólás.

Szólj hozzá

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz