Inter – Juventus 2008.11.22.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A tavaszi nagy túra után ősszel is neki vágtunk. Ezúttal egy busszal  de most is remek csapattal mentünk. Ez volt Jose Mourinho első derby-je, amin nagyon bíztunk, hogy visszavágunk a zebráknak a tavaszi vereségért.

Péntek este indultunk a homokórától, a buszon hatalmas buli volt hajnalig. Szombat reggel a meccsnapon értünk ki, elfoglaltuk a szállást majd irány a város. Megtettük a kötelező köröket a városban: Dóm tér, Sforza kastély, Ferrari bolt,  mellette az ideiglenes Winter Store, Dóm mögötti sportbolt, Di Gennaro, majd a villamos.

Visszaértünk a stadionhoz, és amint tudtunk szinte a legelején bementünk. Kiraktuk a Drapit és vártuk a kezdősípszót.  Nagyon bíztunk a csapatban hiszen Mourinho legényei vezették a tabellát, a zebrák a 3. helyen voltak. Jose az egyik legjobb felállásban Júlio CésarMaxwellMarco MaterazziWálter SamuelMaiconJavier ZanettiEsteban CambiassoSulley MuntariDejan Stankovic , Zlatan IbrahimovicAdriano tudta felküldeni a csapatot. A csapatok mindig felemelő hangulatú bemutatása és a csodás koreográfia után jöhetett a kezdősípszó.

A második félidő közepéig vártunk a nagy pillanatra, arra hogy végre vezessünk a Juve ellen. Akkor jött egy jobb oldali beadás és az üresen érkező Muntari, aki jobbal olyan sután találta el a labdát, hogy gól lett belőle. Sikerült a hátralévő időben megtartani az előnyt, így hatalmas öröm ért bennünket a lefújáskor. Meccs után visszamentünk a szállodába ahol folytatódott a buli.

Vasárnap reggeli után visszamentünk a stadionhoz, ahol múzeum és stadionlátogatás volt a program, ezt követően indultunk haza.

képek

Gyuszi

Nincs hozzászólás.

Szólj hozzá

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz