Inter – Empoli 2016.05.07

perisic

Sziasztok! Rozsos Szabolcs vagyok!

A hétvégi Inter-Empoli utazással kapcsolatban szeretném veletek megosztani élményeimet!

Amikor a Klub tavaly karácsony előtt meghirdette az utazást,még titkon sokan reménykedtek abban,hogy akár még a scudetto is meglehet! Mint később kiderült,sálas barátunknak (Mancini); köszönhetően még a Bajnokok Ligájáról is lecsúsztunk,úgyhogy marad az Európa Liga!Az, hogy a bajnoki cím elúszott; sajnos a létszámon is meglátszott! Csupán fél busznyi (24 fő!!!!) Inter szurkoló érezte úgy, hogy bevállalja az utazást!

A találkozó péntek este fél nyolcra volt meghirdetve a szokott helyre.(Homokóra, Felvonulási Tér)

Mindenki pontban megérkezett,csak Matyi klubtársunk késett pár percet,de tőle ezt már megszokhattuk. :)

Így hát 8 óra után pár perccel máris elindulhattunk szeretett csapatunk városába!Még el sem hagytuk a Budapest táblát,máris serényen kínálgatták az útitársak egymásnak az útra magukkal hozott alkohol tartalmú italokat! (Az út során fogyott belőle bőven) :)

Az embernek az volt az érzése,mintha már több éve ismerné a vele egy buszon ülőket,úgy mentek a sztorizgatások!Pedig a társaság több mint a fele első útján vett részt!!!

Másnap reggel 9 óra körül értünk Milánóba,és rögtön a stadion parkolóját céloztuk meg,ahol már Ricsi, az Intermánia nevü cég kihelyezett munkatársa várt minket!Mindenki megkapta a névre szóló mérkőzés belépőjét,és beálltunk egy fotó erejéig a stadion elé!

Ezután,mivel stadion túra most nem volt a programban,elindultunk a város szívében található Dóm térre!Ez régebben egy kicsit időigényesebb volt,de mivel már van metró megálló a stadionnál,ezért ez is egyszerűbb lett!

A Dóm téren ismét készült egy közös fotó a csoportról,mindenki megkapta az infókat a vissza indulás időpontjáról a stadionhoz,úgyhogy kezdetét vehette a szabad program!Volt aki shoppingolással,mások a város nevezetességeinek megtekintésével töltötte az időt!Mi négyen úgy döntöttünk,hogy felkeressük Marco Mátrix Materazzi boltját,hátha össze futunk vele egy közös fotó erejéig,de sajnos nem sikerült vele találkozni! :( Ezután közösen elfogyasztottunk egy finom ebédet egy Dóm tér melletti étteremben!

A csoport találka időpontja 3 órára volt megbeszélve,így az addig fennmaradó időt egy English Pub nevű kocsmában töltöttük!

A megbeszélt időre mindenki rendben vissza érkezett a Dóm térhez,úgyhogy máris metrózhattunk a stadionhoz!

A stadionnál ekkor már a reggeli pangás nem volt érzékelhető,rendesen hömpölygött a tömeg.(Mégis csak egy meccs lesz itt hamarosan) Mindenhol kirakodók, tele sálakkal,mezekkel,zászlókkal!Még mindenki beszerezhette magának mérkőzés előtt a kék-fekete relikviákat!

Jegyünk a kapu mögé szólt,a Nordba!Ez számomra azért volt különleges,mert ez az ultrák szektora,és nekem még nem volt szerencsém közöttük végig szurkolni a mérkőzést!Most már ez is pipa! :)

A meccs számunkra kedvezően alakult,hiszen 2-1-es győzelmet arattunk Icardi és Perisic góljával!A mérkőzésen végig fantasztikus hangulat volt!Az ultrák ismét kitettek magukért,felejthetetlen élményt; nyújtva mindannyiunk számára!

És ez után jött egy meglepetés!!!

Attila,az út szervezője már az utazás elején mondta,hogy lesz egy meglepi azoknak,akik Inter Club Ungheria tagsággal rendelkeznek!Ez a meglepetés pedig nem volt más,mint hogy a mérkőzés után egy közös kép erejéig találkozhattunk csapatunk egyik játékosával,aki a mérkőzés embere,klubunk Horvát középpályása, Ivan Perisic volt!!!

A találkozás után csatlakoztunk a parkolóban ránk váró társainkhoz,és élményekkel gazdagon indulhatunk  el haza!

Ismét egy nagyon jó hangulatú,és felejthetetlen  túrán vehettem részt!

Köszönjük szépen Attilának és Ricsinek a profi szervezést és lebonyolítást!

ICU&PERISIC

FÉNYKÉPEK

Gyuszi

Nincs hozzászólás.

Szólj hozzá

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz