ICU az inter.it-en!

Ati_kiev

2009. november 19. egy örökké emlékezetes nap lesz klubunk történetében. 2009. november 2-án két bátor klubtagunk Attila és Miki felszállt a keletiben a Tisza nemzetközi gyorsra. A madárinfluenza járvány veszélyeivel dacolva indultak útnak Kievbe, csapatunk 4. sorsdöntő BL meccsére. 26 órás vonatút után érkeztek meg az ukrán fővárosba, és lettek tanúi egy felejthetetlen győzelemnek ha ott nincs az utolsó pár perc akkor valószínű Madrid sincs. A skysport kameráin jól kivehető volt Attila és az Inter Club Ungheria drapija a meccs előtt.

Miután hazaérkeztek a srácok, Attila november 6-án, pénteken csatlakozott a Roma ellen induló klubtagokhoz. Kibuszoztunk Milanóba, vasárnap este végig drukkoltunk a meccset majd haza buszoztunk.

Egy hét Európa körül, összesen kb. 100 óra utazás az Interért!

Az olasz központi Inter Club (CCIC) nagyon büszke volt ránk. Az utazásról szóló írásunk november 19-én felkerült az inter.it-re és napokig a főoldalon szerepelt.

Hatalmas öröm számunkra, hogy figyelemmel kísérik amit teszünk és elismerik klubunk munkáját. Aki velünk tart Milánóba és sárga Inter Club Ungheriás kabátban mászkál a San Siro környékén az büszke lehet rá, hogy közénk tartozik.


Az olasz cikk az alábbi szöveg alapján készült, szabad fordításban:

Hétfő este vonattal indultunk útnak a több mint 26 órás turának, azzal a kétellyel, hogy vajon lesz-e meccs, illetve ha lesz meccs akkor beengednek-e minket. Kiev, a város, az egész közeg, mint egy időutazás. Magyarországról jönnek a hírek, hogy úgy tűnik lesz meccs és maszkban beengedik a nézőket. A nagy rivális Barcelona döntetlent játszik Kazanyban, így ha nyerünk élre állunk. A stadion nagyon kicsi, és a vendégszektorban szinte csak keleti interesek vannak,
zászlónkat felemeljük és a tv csatornák segítségével zászlónk bejárja Európát. Nagyon izgalmas a meccs, és fantasztikus az ünneplés a végén a csapattal együtt. Ezért bizony 46 órát is vonatoztunk volna, vagyis vonatozunk is mert haza is kell mennünk, ami péntek délre sikerül is.

Péntek este viszont már indulunk is busszal tovább az év egyik nagy útjára az Inter – Romára. Egy teljes busszal vagyunk jelen, kiosztásra kerülnek az ajándékok is, így egyen kabátban tekintjük meg a meccset. A győzelem nem sikerül, de nagyon jó élményekkel távozunk. 52 óra vonaton 32 óra buszon Hajrá Inter örökre!!!


Nincs hozzászólás.

Szólj hozzá

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz