GYOMA V

GYOMAV

2011.06.16 – 2011.06.19 Visszatértünk a 2009-es nyaralóba és nem bántuk meg. Luky barátunknak annyira bejött a tavalyi nyár, hogy jött idén is, szerencsére.  Az első este még kevesen voltunk Lukács úr, Ricsi, Én meg a lányok. Grilleztünk, iszogattunk, fürödtünk rengeteget. Szinte végig jó időnk volt, csak vasárnapra romlott el egy kicsit. Másnap megérkezett Attila és a Séra család. Újra újoncot avatunk Séra Aurora személyében.

A felfújható delfin, a rózsaszín matrac és a pin-pong asztal volt a 2011-es Gyoma sztárja. Idén is volt halászlé, ezúttal apa csinálta. Most sem lett rossz, sőt.

Állandó külsős vendégünk Tibi unokatesóm is megérkezett párjával, akit az a cél hajtott immár harmadjára, hogy segít nekem halat fogni a templom zugban. Nem találjátok ki továbbra is az az egy szem 2010-es ponty a termés.

A péntek esti discó melletti activity party, póker csata, éjszakai fürdőzés sokáig emlékezetes marad.

Szombaton csatlakozott hozzánk Kovács Attila és családja a kis Rajmival. Szerencsére megtalálták a közös hangot Jázminnal, együtt lovagoltak Delfint és akadályozták a felnőtteket az asztaliteniszben. Erika néni gyakorolhatta a szülői feladatokat.

Jövőre ugyanitt! Veletek!

Képek

Nincs hozzászólás.

Szólj hozzá

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz