GYOMA VI

GyomaVI

2012.07.26 – 2012.08.01. Hatodjára töltöttünk együtt pár napot a Holt-körös partján. Harmadjára foglaltuk el ugyanazt az út menti nyaralót és legnagyobb létszám jött össze. Az asztalitenisz bajnokságot a fiatalabbik Séra fivér nyerte. Megünnepeltük Attila szülinapját saját készítésű tortával. Hatalmas adag halászlé készült, köszi Apu. Ricsiék szüleinek hála nagyon finom birkapörköltet csináltunk. Már kívülről fújtuk és táncoltuk Micheal Telo slágerét.

Megismerkedtünk a speedmintonnal, és drukkoltunk olimpikonjainknak. Remek időnk volt, rengeteget strandoltunk. Volt pecázás megint, hal nem nagyon. Sütöttünk szalonnát, grilleztünk húst, ittunk sört, nem keveset. A péntek esti tűz körüli showder club, az epres bojli, a pálinka sokaknak felejthetetlen vagy inkább elfelejtett élmény lett.

Itt voltak velünk ha csak kis időt is Milanos barátaink Banci, Sanyi és a Tolnai család. Az egész Séra család kisattival a pocakban, Zsolti, Lóri és a párja, Annie és Luky, Tündi, Pepe, Kristóf, Viktor és Tibi. Beugrott megint gyomai barátunk Ádám. Átutazóban nálunk töltött egy estét Robi Pécsről. Itt volt kiscsaládom, Bence, Milan, Niki és Erika

Nekem pedig a 6. nagyon király Gyomám volt!

Képek

Nincs hozzászólás.

Szólj hozzá

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz