CCIC VIP MEGHÍVÁSA

Inter_VIP

Az Inter VIP vendége volt az Inter Club Ungheria. Szeptember elején egy e-mail érkezett a központi klubtól, hogy az októberi Inter – Catania meccsen szeretnék vendégül látni a klub elnökét és még egy vendéget. Éppen most ünnepeljük a klub 6. születésnapját – köszönjük ezt a szép ajándékot! Clubunk egyik alapítója Kresz Zoli tartott velem az útra. Régen várakoztam ekkora izgalommal a mérkőzés előtt, volt szerencsém a stadion sok pontjáról meccset nézni, de VIP vendég még nem voltam.

Délben találkoztunk a stadion 7- es kapujánál a külföldi klubok elnökével és feleségével, ők voltak az idegenvezetőink. Megkaptuk a jegyeinket, majd irány a bejárat. A bejárat, amelyet eddig csak kívülről szemléltünk meg most kinyílt előttünk és egy kis eligazítást követően hirtelen az öltözőbe találtuk magunkat. Katonás rendben sorakoztak a szerelések, a cipők, a masszőrök már várták a csapatot. Érdekes volt látni, mennyi ember dolgozik azon, hogy minden a helyén legyen. Az öltözőből a pályára vezetett az út. A tévéből jól ismert játékos kijáró, a kispadok, a pálya – ezek azok a helyek ahová stadiontúrán nem engedik be az embereket.

Felemelő érzés volt a játékos kijárón át kisétálni a pályára. Szinte hallottam, ahogy 80.000 ember engem vár, aztán kilépve az üres stadion fogadott. A következő állomás a VIP szektorok meglátogatása volt, amit már szépen feldíszített sok-sok szorgos kéz. Lassan nyitottak a kapuk is és érkeztek a vendégek. Innen felvittek minket a sajtó szobába, ahol a sajtótájékoztató folyik, itt volt szerencsénk találkozni Scarpinival. Utunk a stadion irodáiban folytatódott, itt találkoztunk a központi klub elnökével, akinek engem külön bemutattak.

Itt pedig megállnék egy pillanatra, amire minden magyar Interesnek büszkének kell lennie. Szóval nagyon jó érzés volt azzal szembesülni, hogy “büszkék ránk”. Hogy mi ezer kilométert utazunk a meccsekért, hogy bérletet veszünk, hogy idegenbe is elkísérjük a csapatot. Szóval, akinek Inter Club Ungheria klubkártya lapul a zsebében az húzza ki magát ha Milánóban jár.

Az utolsó program a meccs előtt a VIP kiszolgáló egység meglátogatása volt, ahol ettünk-ittunk és rengeteget nosztalgiáztunk a múltról, a klubról és arról a rengeteg élményről amit az INTERtől kaptunk. A meccset az első gyűrű piros szektorából, a többi klubbal együtt szurkoltuk végig, gyönyörű napsütésben, egy szép győzelem.

Egy fényképes anyag az Inter oldalán

Egy fényképes anyag az Intermania oldalán

Grazie INTER, Forza Inter Club Ungheria!

 

Nincs hozzászólás.

Szólj hozzá

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz