A KAPITÁNY NAPJA

kapitany_napja

Kedves Barátaink, Klubtagok, Interesek!

2014 április 13-án vasárnap megtartottuk “A KAPITÁNY NAPJA”  elnevezésű programunkat a csepeli sport és szabadidő központban. Itt mutattuk be Javier Zanetti önéletrajzi könyvének  – Giocare da uomo – magyar nyelvű kiadását. A KAPITÁNY című könyv megjelenése javarészt klubunk elnökének, Séra Attilának köszönhető. Az ő munkáját segítette több klubtagunk, Inter szurkoló, a kiadás, a borítótervezés, szponzoráció területén.

kapitany3

A könyv hamarosan kereskedelmi forgalomba kerül hazánkban és továbbra is rendelhető a www.intermania.hu oldalon.

kapitany5

A könyv két fő támogatója a www.intermania.hu és a www.furgenyuszi.hu.

Visszatérve a vasárnapi eseményre: Remek időben kezdődött 10:15 perckor a Kapitány kupa kispályás focitorna. Az eredeti tervekkel ellentétben 6 csapatos körmérkőzéses tornát sikerült tartanunk. Ez viszont remek, barátságos hangulatban telt. Voltak színvonalas szoros meccsek, kevésbé szoros gól gazdag találkozok, remek védések szép cselek, gólok. Mi udvarias vendéglátóknak bizonyultunk elsősorban a vártál jóval alacsonyabb létszám miatt.

kapitany8

A torna végeredménye:

1. Madarak

2. Tropix Cagliari Calcio

3. Móricz

4. Milan

5. Inter Club Ungheria

6. Magyar Médiaválogatott

A focit követően nagyon finom Gulyást ebédeltünk és sörrel oltottuk szomjunkat a pálya melletti Fülig Jimmy sörözőben (ami egyébként a hazai Laziosok egyik törzshelye)

Jut eszünkbe Lazio! Lehet még jelentkezni az utolsó hazai mérkőzésre induló buszra:

Klubtagoknak

Klubtagsággal nem rendelkezőknek

A kis kitérőt követően: A program záró részeként közösen tekintettük meg a Sampdoria – Inter mérkőzést, ami parádés védéseket, feszültséggel teli eseményeket és szép gólokat hozott. A vége sima 4-0-ás kék-fekete győzelem. A meccs szünetében tartottuk meg a Zanetti kvízünket, TOTO rendszerű 13+1 kérdés “Milano kék fekete Istenének” Interes és válogatott pályafutásával kapcsolatban. Nem volt könnyű, több mint 20 aktív év van Capitano mögött, elképzelhető, hogy még Ő sem tudta volna hibátlanul kitölteni. A legtöbb helyes választ összesen 10-et Tóth Kristóf barátunk adta, így ő utazhat velünk a Lazio ellen (már ha az államvizsgája és a szakdolgozata engedi, mi drukkolunk neki).

Végül köszönjük azoknak akik eljöttek és jelenlétükkel, szurkolásukkal vagy aktív sportolással hozzájárultak rendezvényünk sikeréhez.

További képek

Aki esetleg lemaradt volna róla: Ma reggel a Digi Sport Reggeli Start című műsorának egyik vendége klubunk elnöke Séra Attila volt. Szombathy Pállal “Milanó kék-fekete felének Istenéről” beszélgettek a Kapitány című könyv magyar megjelenése kapcsán: http://www.digisport.hu/video/19629

ZANETTI AZ INFORÁDIÓBAN

A Könyvpercek magazin 2014. április 15-i adása
Már magyarul is olvasható Javier Zanetti, A kapitány című könyve, amelyben az argentín világklasszis pályafutásáról és annak hátteréről is sok információt kaphat az olvasó. A könyvről és Zanetti pályafutásáról Szabó Gergő kérdezte Séra Attilát, az Inter Club Ungeria elnökét.

Cikk a központi Inter Club oldalán

Üdv:

Nincs hozzászólás.

Szólj hozzá

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz